فراخوان نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی

۰۸ دی ۱۴۰۳ | ۱۳:۱۱ کد : ۷۴۶۲ اخبار رویدادها و همایش ها
تعداد بازدید:۳۳
فراخوان نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی

جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی که به عنوان قدیمی‌ترین و معتبرترین رویداد فناوری و نوآوری در کشور شناخته می‌شود، با حضور گسترده افراد خلاق، فن‌آفرین و کارآفرین، فرصتی مناسب برای تبادل ایده‌ها، تجربیات و دستاوردهای نوآورانه در حوزه‌های مختلف فناوری است. در این جشنواره، علاوه بر رقابت جذاب طرح ها و ایده های نو در حوزه فناوری در بخش مسابقه‌ای، رویدادهای جانبی مختلفی نیز تدارک دیده می شود که فعالان زیست بوم کارآفرینی و نوآوری کشور را مخاطب خود قرار خواهد داد.

مهلت ارسال: 15 دی ماه 1403

سامانه ثبت نام: www.shtf.ir

گروه مخاطب جشنواره:

  • واحدهای تحقیق و توسعه شرکت‌ها و صنایع بزرگ
  • شرکت‌های صنعتی فناور
  • شرکت های نوپا و در حال رشد مستقر در مراکز رشد
  • شرکت های رشد یافته مستقر در پارک های علم و فناوری
  • شرکت‌های فناور و دانش‌ بنیان
  • حامیان عرصه فناوری و کارآفرینی کشور
  • سرمایه گذاران بخش خصوصی و دولتی، سرمایه گذاران خطرپذیر، خیرین حامی کارآفرینی

بخش مسابقه‌ای جشنواره :

بخش مسابقه‌ای جشنواره در سه بخش طراحان کسب‌وکار، فن آفرینی و تجاری‌سازی فناوری و فناور صنعت ساز برگزار خواهد شد. از آنجا که انتظار می‌رود، طراح موفق کسب‌وکار یا فن‌آفرین موفق، توانمندی مذاکره و عرضه ایده یا محصول خود به سرمایه‌گذار را دارا باشد، مخاطبان این بخش شامل نوآفرینان، شرکت‌های نوپا، شرکت‌های رشد یافته و واحدهای تحقیق و توسعه باهدف ارائه طرح‌های فناورانه مبتنی بر فرصت‌های شناسایی‌شده، حل چالش‌ها و مسائل اساسی و یا طرح توسعه‌ای، می‌توانند با توجه به شرایط هر بخش به شرح زیر در جشنواره شرکت نمایند.

1- طراحان کسب و کار
1-1) ارائه مستندات امکان‌سنجی‌ دقیق و کامل طرح

1-2) داشتن یک گروه با ماهیت حقوقی

1-3) عدم فروش یا تجاری‌سازی محصول معرفی‌شده در طرح در زمان ثبت‌نام مهم‌ترین شاخص داوری در این بخش شاخص‌های فنی طرح فناورانه، قابلیت تجاری‌سازی و آمادگی ارائه و جذب حمایت از سرمایه‌گذار است.

2- فن‌آفرینی و تجاری‌سازی فناوری:
مهم‌ترین شاخص‌های داوری در این بخش علاوه بر ارزیابی نوآوری و فناوری در ایده، ارزیابی وضعیت مدیریت منابع انسانی و مالی و وجود محصول تجاری‌سازی شده مبتنی بر فناوری است.

2-1) ارائه مستندات امکان‌سنجی‌ دقیق و کامل طرح

2-2) تولید محصول و تجاری‌سازی کردن آن

2-3) واگذاری حداقل 51 درصد سهام به بخش خصوصی

بخش غیر مسابقه‌ای جشنواره:
نمایشگاه فناوری:
یکی از اهداف برگزاری نمایشگاه در کنار سایر بخشهای مسابقه‌ای جشنواره، ایجاد بستری مناسب جهت ارائه و معرفی دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور به‌صورت حضوری و در راستای تعامل و ارتباط نزدیک با مخاطبین در فضای صمیمانه در ایام جشنواره است.

فرصت‌های سرمایه‌گذاری:
این بخش به‌عنوان یک برنامه پویا و دائمی در طول جشنواره، مذاکرات بین دو بازیگر مهم این عرصه یعنی سرمایه‌گذاران فعال و طراحان کسب‌وکار و فن‌آفرینان علاقه‌مند به جذب سرمایه و توسعه بازار را تا حصول نتیجه دنبال خواهد نمود. در این رویکرد ضمن ایجاد شرایط لازم برای ارائه حرفه‌ای و استاندارد طرح ­های منتخب به سرمایه‌گذاران و حامیان عرصه فن‌آفرینی، فرآیند سرمایه‌گذاری با برگزاری مذاکرات دوجانبه (B2B) تسهیل خواهد شد.

نشست ها و رویدادهای تخصصی:
در ایام جشنواره به‌صورت ویژه از فن‌آفرینان و کارآفرین موفق داخل و خارج کشور و دیگر متخصصین و صاحب‌نظران در حوزه کارآفرینی و فن‌آفرینی کشور دعوت خواهد شد و رویدادها و کارگاه‌های آموزشی برای مدیران و کارشناسان شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد و سایر علاقه­ مندان حوزه فناوری برگزار خواهد شد. هدف از این بخش، ایجاد تعامل مثبت و سازنده و نیز هم‌افزایی دانش و تجربه در بین شرکت‌کنندگان در جشنواره است.

شرایط تخفیف ثبت نام در جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی:
شرکت های مستقر در مراکز رشد و پارک های علم و فناوری با بارگذاری معرفی نامه استقرار در مراکز رشد و پارک های علم و فناوری میتوانند از تخفیف 50 درصد بهره مند شوند.


نظر شما :