جلسه هم‌اندیشی مرکز رشد فناوری سلامت و شرکت‌های دارویی شهرصنعتی کاوه با هدف آشنایی با قوانین حمایتی عضویت در پارک علم و فناوری سلامت برگزار شد.

جلسه هم‌اندیشی مرکز رشد فناوری سلامت و صنایع دارویی با محوریت آشنایی با قوانین حمایتی عضویت در پارک علم و فناوری سلامت، در روز چهارشنبه مورخ 1403/04/13 در سالن جلسات پردیس دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد.

جناب آقای دکتر میثم رحمانی، مدیر مرکز رشد فناوری سلامت در این جلسه به مزایای پارک علم و فناوری برای شرکت ها، ظرفیت‌ها و مزیت‌های شهرستان ساوه جهت دریافت مجوز پارک علم و فناوری، گزارش اقدامات صورت‌ گرفته جهت دریافت مجوز و انتظارات دانشکده علوم پزشکی ساوه از شرکت‌های غذایی و دارویی شهرستان در این زمینه اشاره نمودند.
جناب آقای حاج مرتضی صبوحی، مدیرعامل مجمع خیرین سلامت شهرستان ساوه، سرکار خانم دکتر گلی ارجی، مدیریت آموزش و پژوهش، جناب آقای دکتر مجتبی ذ‌کائی، عضو هیات علمی مهندسی بهداشت حرفه‌ای و نمایندگان شرکت‌های بهستان دارو، آوه سینا، بهداشت کار ساوه و یاقوت در این جلسه حضور یافتند.