جناب آقای دکتر حمیدرضا بنفشه سرپرست دفتر توسعه فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده علوم پزشکی ساوه، بازدید کردند.

۰۵ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۶ کد : ۵۳۹۵ اخبار بازدیدها

جناب آقای دکتر حمیدرضا بنفشه سرپرست دفتر توسعه فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در روز سه شنبه مورخ ۱ خرداد ۱۴۰۳ از مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده علوم پزشکی ساوه بازدید کردند. هدف این بازدید بررسی وضعیت مرکز رشد فناوری سلامت، واحدهای فناور، امکانات و زیرساخت موجود در این دانشکده جهت دریافت مجوز پارک علم و فناوری بود.

در ابتدا، جلسه‌ای با حضور دکتر "مرتضی همت" معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی، "د‌کتر میثم رحمانی" مدیر مرکز رشد فناوری سلامت، اعضای هیات علمی، فعالان حوزه فناوری و واحدهای فناور برگزار شد. طی این جلسه دکتر بنفشه با اقدامات صورت گرفته در حوزه فناوری، همچنین رویکرد آتی مرکز رشد و مشکلات موجود آشنا شدند. در ادامه این برنامه، با حضور فرماندار زرندیه از زمین اختصاص داده شده جهت پارک علم و فناوری بازدید به عمل آمد. در پایان، طی یک نشست با مدیرعامل شرکت‌های دانش بنیان مهبان شیمی و مهبان دارو، آشنایی اولیه با پتانسیل شهرصنعتی کاوه در زمینه غذا و دارو شکل گرفت.