مدیر مرکز رشد فناوری سلامت و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی ساوه از سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری اینوتکس۲۰۲۴، بازدید کردند.

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۳ کد : ۵۲۲۳ اخبار بازدیدها

دکتر میثم رحمانی، مدیر مرکز رشد فناوری سلامت به همراه دانشجویان دانشکده علوم پزشکی ساوه در روز سوم نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۴ حضور یافتند. این بازدید با همکاری مشترک مرکز رشد فناوری سلامت، کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی، کمیته دانشجویی توسعه آموزش در علوم پزشکی، دفتر یوسرن و انجمن های علمی انجام شد.

این نمایشگاه هر سال، طی 4 روز با حضور شرکت‌ها، مراکز نوآوری و شتابدهنده ها برگزار می شود.

طی این برنامه دانشجویان از پنل‌های مختلف نمایشگاه بازدید کردند و به کسب تجربه در زمینه آشنایی با ایده‌های نوآورانه و فناورانه، استارتاپ، شتابدهنده‌ها و غیره پرداختند.