جلسه جانمایی پارک علم و فناوری دانشکده علوم پزشکی ساوه با حضور فرماندار محترم زرندیه برگزار شد.

پیرو تاسیس اولین پارک علم و فناوری وابسته به علوم پزشکی در استان مرکزی، جلسه جانمایی پارک علم و فناوری دانشکده علوم پزشکی ساوه با حضور جناب آقای مهندس ابوالقاسم مهری، فرماندار محترم شهرستان زرندیه، جناب آقای دکتر امیر قادی پاشا، رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه، جناب آقای دکتر مرتضی همت، معاونت آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی، جناب آقای آقای دکتر میثم رحمانی، مدیر محترم مرکز رشد فناوری سلامت، سرکار خانم دکتر گلی ارجی، مدیر توسعه علم و فناوری و سایر اعضای کمیته تشکیل پارک علم و فناوری در روز  سه شنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۲۴ برگزار شد.

در این جلسه، فرماندار محترم زرندیه دستور مساعدت جهت تامین زمین مورد نیاز پارک علم و فناوری دانشکده علوم پزشکی را صادر کردند.