غرفه مرکز رشد فناوری سلامت در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری، برپا شد.

غرفه مرکز رشد فناوری سلامت در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری، برپا شد.

مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری با حضور مدیر آموزش و پژوهش، مدیر مرکز رشد فناوری سلامت، اساتید و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی ساوه در سالن آمفی تئاتر پردیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در تاریخ ۵ در ماه ۱۴۰۲ برگزار گردید. جناب آقای دکتر میثم رحمانی به عنوان مدیر مرکز رشد فناوری سلامت به معرفی مرکز رشد پرداختند و اهداف پیش روی مرکز را ارائه نمودند.

به دنبال برگزاری این مراسم، غرفه مرکز رشد فناوری سلامت با همکاری واحد پژوهش و کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی و با حضور نمایندگان هسته‌های فناور در پردیس دانشکده علوم پزشکی ساوه برپا شد. همچنین، سه طراح برتر بوم کسب و کار معرفی و به رسم یادبود هدیه ای تقدیم گردید. در این مراسم سرکار خانم دکتر غزال مجیدی به عنوان کارآفرین حضور داشتند و دقایقی را به سخنرانی برای دانشجویان پرداختند.